Klik & boek Rapco D voor je eigen act

Biografie

Introductie: Mijn naam is Danoe Kalkman, mijn artiestennaam is Rapco D - (Je spreekt het uit als Rapko D) - Rapco D staat voor rappen en creatieve ondernemingen Danoe Kalkman. Rappen en muziek maken behoren tot de hoofdact. Vanaf juni 2023 doe ik ook Comedy. Ik zou willen zeggen dat ik het publiek probeer aan te voelen als een broodje kip. Als er extra saus bij moet....... Ik ga daar voor je zijn! Verder zou ik mijzelf omschrijven als een restaurant waar je zomaar aan voorbij kunt lopen. Toch wil ik de mensen laten beseffen dat als ze mijn liefde voor comedy en dit leven hebben geproefd...... ze hoe dan ook terug willen komen!  Even kort over de tv programma's waar ik aan mee heb gedaan. First Dates is het eerste televisieprogramma waar ik aan mee heb gedaan. Het intro van mijn deelname zegt alles over mij. Binnenkort kan je kijken naar mijn deelname bij Hollands Got Talent. Deelnames aan andere televisieprogramma's komen er zeker aan!

 

Werk, studie & ervaring: Deze website heb ik helemaal zelf gemaakt. Als afgestudeerd grafisch vormgever en onderwijsassistent kan ik letterlijk en figuurlijk muziek, drama, theater, kunst en sprekers lessen vormgeven. Je kan mij (Danoe Kalkman) hier ook apart voor boeken. Branding is iets waar ik goed over heb nagedacht. Ik wil de wereld, jou en mezelf Iets anders, iets nieuws, iets vooruitstrevends maar ook weer herkenbaars laten zien. Dit is de reden dat ik mijn outfit en website match (niet alleen met de kleuren) maar vooral met mezelf. Okay dan, ben je klaar om meer over mij te lezen....?

 

Poëzie & de serieuze kant: Ik doe net als jij soms mijn best om de onmacht te begrijpen. Ondanks dat ik een schrijver ben kon ik vaker niets anders dan zwijgen. Ik werd een poëet voor een ieder (die net als ik) iets teveel van pijn weet. Mijn gezichtsveld gaat kleiner worden met de jaren. De dokter kon mij niet vertellen of alles voor mij door zou gaan. Met de zon in mijn hart liet dit leven mij in de regen staan. Toch hoop ik dat ik je tegen ga komen. Ik ben al onderweg naar het podium en misschien naar jou. Ik schrijf mijn teksten af vanaf het balkon, ook in de kou. Zie ik je dan binnenkort al lachend en zwaaiend..... of met een hart vol verdriet....? Ik noemde mezelf een rapper, schrijver en comedian omdat ik nooit heb getwijfeld aan wie ik benNiet vergeten dat ik maar één missie heb in in de mist. Blijven Entertainen! tot ik vele mensen (inclusief mezelf) weer vrolijk zie! Met alle liefde die ik in mij heb ga ik hoopvol op weg..... met blindvertrouwen!

 

Waarom probeer ik te leven met 'blindvertrouwen?' omdat ik weet dat ik niet goed hoef te zien om te voelen in mijn hart wat ik moet doen en misschien heb jij geen oogziekte maar ook voor jouw hoop ik dat je met blindvertrouwen maar bovenal balans en rust de toekomst tegemoet durft te gaan.