Klik & boek Rapco D voor je eigen act

In Augustus verschijnt mijn nieuw liefdes EP/Album - Vanaf het balkon!

Blijf op de hoogte: Abonneer je nu op zijn YouTube kanaal

Kostenplaatje boekingen mail: Rapco.D.2001@gmail.com

Wat kan je van een optreden verwachten?

Het verloop. Al mijn show is voor mij naar genoeg altijd hetzelfde. Ik vertel mijn publiek altijd dat ik met ze begin in de regen en ik met hen wil eindigen in de zon. Hiermee bedoel ik dat ik begin met liedjes met een serieus verhaal en wil eindigen met vrolijke ritmische muziek. Zodat ik de show kan verlaten, in de hoop dat er iemand in de zaal weer opnieuw kan stralen.

 

Afsluiting. Ik sluit mijn show altijd af met het nummer: 'Alles wordt beter' Ik wil namelijk dat mensen met die gedachte naar huis gaan, ongeacht met welke gedachte ze bij mijn show hebben gezeten of gestaan. Het maakt mij niet uit of ze bij mij show hebben gelachen, gedanst, gehuild, of het leven hebben gevierd. Ik wens gewoon voor een ieder dat het leven mooier en beter gaat worden. De reden dat ik het nummer: Alles wordt beter heb geschreven is omdat ik voel dat sommige mensen vast zitten in de regen. Soms doet het simpelweg pijn om te bewegen. Maar het leven heeft mij een boodschap gegeven ook al was die boodschap nog zo klein: Alles zal mooier en beter zijn. Ik kan je alleen niet vertellen wanneer en hoe. Weet dat ik in de regen jouw de groeten van de zon zal doen!

 

De muziekstijl. die ik lever zou ik omschrijven als poprap met dansbare melodieën en makkelijke refreintjes. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is zodat het publiek binnen een mum van tijd  kan meezingen met liedjes zoals: Morgen bij jou en alles word beter. Deze liedjes zijn tevens afkomstig van het eerste album - In beweging. Rapco D zal zo nu en dan ook nieuwe muziek presenteren aan het publiek . Als je een live performance wilt zien kan je naar de homepagina om te drukken op de -bekijk hier een live performance- button.

 

Achtergrond rappers/zangeressen

Mijn vaste achtergrond zangeres zingt op mijn nieuwe EP bijna op alle refreintjes mee. Hiba E.G. is haar naam. Je kan haar volgen ze heeft ook eigen muziek die ze uitbrengt op haar Youtube kanaal. Hiba ELgarmaoui.

Mijn vaste achtergrond rapper heeft bijna op alle liedjes meegezongen! Alonso Muijs. Je kan hem ook volgen via facebook of instagram.

 

Setlist optredens 10 tot 15 minuten (online te beluisteren)  

Track 1 -  Mensen in luchtballonnen  (Klassiek theater stuk)

Track 2 - Alles wordt beter (rap/pop nummer)

Track 3 - Morgen bij jou (pop nummer)