Klik & boek Rapco D voor je eigen act

In Augustus verschijnt mijn nieuw liefdes EP/Album - Vanaf het balkon!

Blijf op de hoogte: Abonneer je nu op zijn YouTube kanaal

Wat kan je van een optreden verwachten?

Het verloop van een show is voor mij naar genoeg altijd hetzelfde. Ik vertel mijn publiek altijd dat ik met ze begin in de regen en ik met hen wil eindigen in de zon. Hiermee bedoel ik dat ik begin met liedjes met een serieus verhaal en wil eindigen met vrolijke ritmische muziek. Zodat ik de show kan verlaten, in de hoop dat er voor iemand in de zaal een nieuw avontuur start.

 

De muziekstijl die ik lever zou ik omschrijven als poprap met dansbare melodieën en makkelijke refreintjes. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is zodat het publiek binnen een mum van tijd  kan meezingen met liedjes zoals: Morgen bij jou en alles word beter. Deze liedjes zijn tevens afkomstig van het eerste album - In beweging. Rapco D zal zo nu en dan ook nieuwe muziek presenteren aan het publiek . Als je een live performance wilt zien kan je naar de homepagina om te drukken op de -bekijk hier een live performance- button.

 

Setlist optredens 10 tot 15 minuten (online te beluisteren)  

Track 1 -  We eindigen allemaal in de regen  (rustig nummer)

Track 2 - De Jazzpianst (pop nummer)

Track 3 - Alles word beter (rap/pop nummer)

Track 4 - Morgen bij jou (pop nummer)


Kostenplaatje boekingen mail: Rapco.D.2001@gmail.com

Jaarlijkse terugkomende shows - Zomerfestival Amersfoort (rapshow) - Chill out Nijkerk (rapshow) - Huis van Eemnes (rapshow)- Comedyclub Haug (comedyshow) - Cultuurhuis Almere Buiten (comedyshow)  - Toomler Amsterdam (comedyshow) De Speeldoos - Baarn (Rapshow) -ComedyAwards Utrecht (Comedyshow)